Våre tjenester

Office 365

Office 365 er en samling av produktivitets verktøy som utgjør den nye standarden for å jobbe effektivt i skyen. Du har alltid siste versjon av Office pakken tilgjengelig på alle plattformer, epost, lagring og deling av filer i skyen og mye mer. Vi hjelper deg i gang!

Skytjenester

Vi i Cosmos IT har spesialisert oss på skytjenster. Vi leverer alt fra offentlige til private og hybride skytjenester, SaaS, PaaS etc. Men hva er egentlig forskjellen i denne jungelen av tjenester? Ta kontakt så hjelper vi deg med det riktige valget for din bedrift.

Konsulenttjenester

I en hektisk hverdag er det godt å vite at noen som kjenner din bedrift tar hånd om systemene dine.
Vi bistår med små og store utfordringer, oppgraderinger og prosjekter. Vi kan møte opp on-site, eller bistå over fjernstyring.

Sikkerhet

I en stadig mer hektisk hverdag hvor alt foregår på Internett og all informasjon leveres digitalt er det viktig å sikre seg mot angrep. vær forberedt på det utenkelige, og beskytte din bedrift mot angrep.

Hjemmeside

Vi i Cosmos IT hjelper deg designe din helt egen og unike webside slik du ønsker den. Ønsker du å opprette et landingssted for deg eller din bedrift? Vi hjelper deg til en fornuftig pris, send oss din henvendelse og vi kontakter deg innen kort tid for en hyggelig prat.