Våre tjenester

Office 365

Office 365 er en samling av produktivitets verktøy som utgjør den nye standarden for å jobbe effektivt i skyen. Du har alltid siste versjon av Office pakken tilgjengelig på alle plattformer, epost, lagring og deling av filer i skyen og mye mer. Vi hjelper deg i gang!

Skytjenester

Vi i Cosmos IT har spesialisert oss på skytjenster. Vi leverer alt fra offentlige til private og hybride skytjenester, SaaS, PaaS etc. Men hva er egentlig forskjellen i denne jungelen av tjenester? Ta kontakt så hjelper vi deg med det riktige valget for din bedrift.

Konsulenttjenester

I en hektisk hverdag er det godt å vite at noen som kjenner din bedrift tar hånd om systemene dine.
Vi bistår med små og store utfordringer, oppgraderinger og prosjekter. Vi kan møte opp on-site, eller bistå over fjernstyring.

Sikkerhet

I en stadig mer hektisk hverdag hvor alt foregår på Internett og all informasjon leveres digitalt er det viktig å sikre seg mot angrep. vær forberedt på det utenkelige, og beskytte din bedrift mot angrep.

Hjemmeside

Vi i Cosmos IT hjelper deg designe din helt egen og unike webside slik du ønsker den. Ønsker du å opprette et landingssted for deg eller din bedrift? Vi hjelper deg til en fornuftig pris, send oss din henvendelse og vi kontakter deg innen kort tid for en hyggelig prat.

Lukk meny