Skytjenester

Privat, Offentlig, Hybrid sky? Vi finner en løsning tilpasset ditt behov.

Vi i Cosmos IT har spesialisert oss på skytjenster. Vi leverer alt fra offentlige til private og hybride skytjenester, SaaS, PaaS etc. Men hva er egentlig forskjellen i denne jungelen av tjenester? Ta kontakt så hjelper vi deg med det riktige valget for din bedrift.

Vi tilbyr

ASP

Har du fortsatt servere på kontoret? Er du lei av store investeringskostnader, og ønsker en forutsigbar IT-kostnad? Flytt dine applikasjoner og tjenester til vårt datasenter – og vi skreddersyr en tilpasset løsning for deg.

Dedikert virtuell server​

Ønsker du en dedikert virtuell server hvor du kan styre alt selv? Hos oss kan du bestille en virtuell server med ønsket spesifikasjon og operativsystem. Vi tar oss av backup og sikkerhet – du styrer resten selv.

Backup & Disaster Recovery - Cloud Connect

Ønsker du backup  av dine fysiske servere, virtuelle servere eller arbeidsstasjoner ut av huset? Ønsker du en Disaster Recovery løsning hvor du kan skru på dine egne servere hos oss hvis katastrofen skulle treffe din bedrift?
Vi er Veeam Cloud Partner, og kan hjelpe deg med den riktige løsningen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure er en stadig større samling av integrerte skytjenester som utviklere og IT-medarbeidere bruker til å utvikle, distribuere og administrere programmer via det globale datasenternettverket til Microsoft. Azure gir deg friheten til å utvikle og distribuere hvor som helst med de verktøyene, programmene og rammeverkene du ønsker.​  Kort fortalt, Azure er Microsoft sin skyplattform.

Er du nysgjerrig på Azure? Ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg i gang.

Trådløst nettverk - som en tjeneste

De aller fleste har behov for et stabilt trådløst nettverk på kontoret. Vi tilbyr en ferdig konfigurert skybasert løsning tilpasset dine behov som du kan montere selv, eller få ved hjelp av oss.

  • Skybasert administrasjon
  • Intern- og gjestenettverk
  • Automatiske oppdatering
  • Overvåkning

Webhotell, Nettside & Domenenavn

Er du på jakt etter en ny og flott hjemmeside – men mangler kunnskap og investeringsvilje?
Da har vi den perfekte løsning for deg!

Våre partnere