Sikkerhet

I en stadig mer hektisk hverdag hvor alt foregår på internett og all informasjon leveres digitalt er det svært viktig å sikre seg mot angrep.

Vi tilbyr

Sikkerhetsopptatering

Vi hjelper deg med automatiske sikkerhetsoppdateringer av dine servere og arbeidsstasjoner.

Antivirus

Antivirus på alle enheter er obligatorisk. Vi tilbyr markedsledende produkter til alle plattformer som lover best sikkerhet og ytelse.

Brannmur

Brannmur som en tjeneste er en pakkeløsning som inkluderer: Fysisk Brannmur, Oppgradering av programvare, VPN tilkobling, overvåking og håndtering av regler.

Cisco Umbrella

Umbrella er en trygg vei for brukerne ut på internett. Løsningen er skybasert og bruker DNS til å stoppe trusler over alle porter og protokoller. Det er det ingen maskinvare som installeres lokalt – og heller ingen programvare som skal oppdateres. Forespørsler analyseres for å finne mønstre, oppdage uregelmessigheter og lager modeller automatisk for å oppdage angrep mot infrastruktur. Det benyttes maskinlæring for å finne trusler og blokkere domener, IP-adresser og filer. Skulle en enhet i nettet bli infisert, vil Umbrella forhindre at skadevaren kobler seg opp mot angripernes servere.

Epost sikkerhet

Nå er det viktigere enn noen gang å beskytte epost kontoen sin. Det florerer med skadevare som ransomware og utpressing, phising og spam hvor e-post er den enkleste veien inn i din bedrift. Beskyttelse mot svindel, filtrering av spam, impostor, phising, malware, pornografi, masseutsendelser og mye mer. Selvbetjent karantene, blokkering og hvitelisting med rapportering. Kontinuitet og tilgjengelighet gir øyeblikkelig beskyttelse mot nedetid med automatisk failover og gjenoppretting. Brukere kan fortsette arbeid i Outlook, via en Webportal eller på mobil. Perfekt kombinasjon med Office 365

Våre partnere