Om oss

Cosmos IT er en totalleverandør av IT-tjenester med fokus på skytjenester og hosting levert fra eget datasenter i Sandefjord.
I en hektisk hverdag er det godt å vite at noen som kjenner din bedrift tar hånd om systemene dine.

Vår visjon

Vi skal stille med kompetanse for å være en sterk samarbeidspartner i den digitale transformeringen av bedrifter. Vi vil forenkle måten bedrifter jobber på i dag ved å kunne tilby en komplett løsning basert på tilgjengelighet, sikkerhet og brukervennlighet. Vår kompetanse skal gi bedrifter den tryggheten de forventer ved valg av en IT partner. 

Ansatte

Torbjørn Engstrøm 2

Torbjørn Engstrøm

torbjorn@cosmosit.no
Tlf direkte: 412 22 929


Daglig leder
Torbjørn er utdannet ingeniør i datateknikk, og har 15 års erfaring med ulike it-løsninger. Hovedområdene er administrasjon, hosting og skytjenester. Torbjørn har også erfaring fra utviklingsprosjekter og programmering.

Svenn

Svenn-Erik Edlund

svenn@cosmosit.no
Tlf direkte: 932 03 911


Teknisk
Svenn-Erik har 15 års erfaring med drift av datasentre i privat sektor og tekniske løsninger. Hovedområder har vært virtualisering, nettverk, backup og lagring. Designet løsninger for både små og mellomstore kunder.

Jørgen Ottesen 2-2

Jørgen Ottesen

jorgen@cosmosit.no
Tlf direkte: 926 54 973


Teknisk
Jørgen har 11 års erfaring med drift av datasentre i både privat og offentlig sektor. Hovedfeltene er virtualisering, hosting/skytjenester, backup, nettverk, lagringsløsninger og terminalserver løsninger. Jørgen har designet løsninger og tjenester for små og store bedrifter.

David

David Shahabi

david@cosmosit.no
Tlf direkte: 452 86 448


Administrasjon & Salg
David har erfaring fra salg og kundeservice. Han har en bachelorgrad innen markedsføringsledelse og salg fra Handelshøyskolen BI. David er lærling i IKT og servicefag, og hovedfeltene er support og implementering av websider.

Våre partnere